Studio opname Hitz voor kidz winnares

Afgelopen zondag 6 januari was het zover. Aisha, de winnares van de Hitz voor Kidz talentenjacht, is bij me langs gekomen om een liedje op te nemen. Naast een optreden in het voorprogramma van het Hitz voor Kidz festival in de Heineken Music Hall heeft ze ook tijd gewonnen voor een gratis studio opname in de geluidsstudio van MoSound Productions.studio-opname-aisha-en-marcel

Aisha heeft gekozen om het liedje Lef op te nemen in de geluidsstudio. Nou “lef” dat heeft ze, pas 12 jaar en voor 5000 mensen optreden, knap hoor. Ik vond haar live performance al erg goed maar toen ze hier in de studio stond en we met de opnames begonnen, kreeg ik werkelijk waar kippenvel. Fijne controle over haar stem en een erg mooi klankkleur. In een paar takes was het al opgenomen, luister maar naar het fragment.

[player id=”395″ type=”simple_player” autostart=”off”]

Ik ben benieuwd welk talent er de volgende keer wint. Ik heb er in ieder geval zin in.