Muziek laten mixen

Wil je je muziek laten mixen? Dan ben je bij Marcel van Ling van opnamestudio MoSound aan het juiste adres. Marcel is een gediplomeerd audio engineer en heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van produceren, mixen en masteren.

 

Met behulp van zijn expertise en “gouden oren” zal hij alles uit de muziek halen en ben je verzekerd van een gebalanceerde mix.

Muziek laten mixen

1. Upload de mix

Wil je je muziek laten mixen, dan kan je de losse audiosporen opsturen via mosound.wetransfer.com. Het is niet noodzakelijk om bij het mixen aanwezig te zijn. Om het beste resultaat te krijgen is het raadzaam om een referentie mee te sturen (bijvoorbeeld een ander liedje van hetzelfde genre en naar jouw smaak).

Let op! Zorg bij het exporteren van de losse audiosporen dat alle plugins uit staan en controleer of de audio op elk individueel audiospoor niet clipped (in het rood schiet). Heb je problemen met het maken van een track out of het uploaden van de muziek? Neem dan contact op en je wordt verder geholpen.

2. Neem contact op

Stuur een email naar info@mosound.nl met daarin informatie over de muziek die je wil laten mixen en eventueel je telefoonnummer. Aan de hand van de hoeveelheid audiosporen wordt een prijs berekent.

 

Je kan er voor kiezen om de muziek tevens te laten masteren. Dit wordt altijd in de totaalprijs van de offerte meegenomen. Na een aanbetaling van 50% wordt er aan de mix gewerkt.

Mixen laten mixen

3. Ontvang eerst een concept van de mix

Zodra de mix klaar is ontvang je uiteraard eerst een concept. Mocht je iets aangepast willen hebben is dit geen probleem, dit kan in maximaal 2 revisies. De mix is in de meeste gevallen al gemasterd.

4. Controle van de master

Graag willen we alles uit de mix halen, dit kan alleen als het project minimaal 1 dag met rust gelaten wordt. Zo kan de master op een ander dag met frisse oren gecontroleerd worden. Na goedkeuring en ontvangst van de resterende 50% van de betaling wordt de complete master verzonden.

Mix controle

Nog vragen?

Als er iets niet duidelijk is? Geen probleem om contact op te nemen door een email te sturen naar info@mosound.nl of te bellen met 0641199942.