Muziek laten mixen

Laat je track knallen! Marcel van Ling (1978) zijn "sound" zit al in meer dan 10.000 liedjes. Marcel is een gediplomeerd audio engineer, geeft workshops en heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van mixen en masteren.

Met behulp van zijn expertise en “gouden oortjes” zal hij alles uit je track halen en ben je verzekerd van een uitgebalanceerde mix.

Mix technicus Marcel

Corona

Zolang we open mogen blijven gaan de studiowerkzaamheden gewoon door. We ontvangen momenteel maar 1 klant per dag. We proberen ons aan de 1,5 meter afstand te behouden en plopfilters worden gewisseld en gedesinfecteerd. Samen gaan we de verspreiding van het virus tegen.

Tarieven

Het tarief voor het mixen geldt vanaf 2 losse stems (audiosporen). Elk extra spoor is een meerprijs van €1,50. Heb je veel vocalen die handmatig getuned moeten worden, neem dan even contact op.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

Masteren

€33,-
  • Controle van je mix
  • Analoge audiomastering
  • Binnen 2 werkdagen klaar

Mixen

€45,-
  • Vanaf 2 stems
  • Tunen van vocals
  • Binnen 5 werkdagen klaar

Mixen en masteren

€55,-
  • Vanaf 2 stems
  • Tuning van vocals
  • Binnen 7 werkdagen klaar

1. Upload de mix

Wil je je muziek laten mixen, dan kan je de losse audiosporen opsturen via wetransfer.com. Het is niet noodzakelijk om bij het mixen aanwezig te zijn. Om het beste resultaat te krijgen is het raadzaam om een referentie mee te sturen (bijvoorbeeld een ander liedje van hetzelfde genre en naar jouw smaak).

Let op! Zorg bij het exporteren van de losse audiosporen dat alle plugins uit staan en controleer of de audio op elk individueel audiospoor niet clipped (in het rood schiet). Heb je problemen met het maken van een track out of het uploaden van de muziek? Neem dan contact op en je wordt verder geholpen.

Opnamestudio Mosound desk

2. Neem contact op

Stuur een email naar info@mosound.nl met daarin informatie over de muziek die je wil laten mixen en eventueel je telefoonnummer. Aan de hand van de hoeveelheid audiosporen wordt een prijs berekent.

Je kan er voor kiezen om de muziek tevens te laten masteren. Dit wordt altijd in de totaalprijs van de offerte meegenomen. Na een aanbetaling van 50% wordt er aan de mix gewerkt.

3. Ontvang eerst een concept van de mix

Zodra de mix klaar is ontvang je uiteraard eerst een concept. Mocht je iets aangepast willen hebben is dit geen probleem, dit kan in maximaal 2 revisies. De mix is in de meeste gevallen al gemasterd.

4. Controle van de master

Na goedkeuring en ontvangst van betaling 2 wordt de complete master verzonden.

Nog vragen?

Als er iets niet duidelijk is? Geen probleem om contact op te nemen door een email te sturen naar info@mosound.nl of te bellen met 0641199942.