Reviews van klanten

Marcel van Ling (Mosound Productions Zoetermeer) heeft een perfect uitgeruste geluidsstudio in Zoetermeer. De vocals en de live instrumenten worden op professionele wijze opgenomen in een speciaal daarvoor bestemd en uitgerust vertrek. Marcel beheerst de techniek en besteedt veel zorg aan het werk, waar duidelijk zijn passie van af straalt. Hij is vriendelijk, geduldig en heel prettig in het contact en schept daarmee een laagdrempelige en vertrouwde sfeer. Marcel verzorgt ook het mixen en masteren van de songs op voortreffelijke wijze.

Ik beveel zijn opnamestudio van harte aan! JaneC.Amsterdam


Mray

Awesome work!! Relaxte gozer, en weet wat die doet. Alles kwam boven de verwachtingen uit . Ik ben zeer tevreden. Op naar me 2de nummer volgende maand. Heb nu al zin in. GR8 job man, and keep up the good work!! Greetz, Mray.


P RUSSEL

Marcel, ik wil je bedanken voor de service en de samenwerking. Dit is het 2e project die ik met j gedaan heb en ik ben zeeeer tevreden over het eindresultaat. De manier hoe j door de mix bent gegaan en dingen hebt aangepakt, echt top. Ik weet nu al dat er meerdere toekomstige projecten zullen komen.


Mc El Papo & DK

Afgelopen vrijdag bij marcel geweest in de studio, hij weet echt goed wat hij doet en komt zelf met ideeën waarmee het alleen nog beter van word, echt een topgast! je ziet dat deze man echt ervaring heeft en weet wat hij doet, echt goed dat we marcel gevonden hebben! en dat we zeker in de toekomst bij hem terug blijven komen.


Niels te Pas producer van Dance muziek

Helemaal top, de mastering service die aan wordt geboden! De communicatie is duidelijk en snel! Hij staat open voor jou persoonlijke voorkeur en zet dit snel om in resultaat! Ik ben dan ook zeer tevreden over het resultaat! Dit is echt iemand die weet wat hij doet!


Martijn Klaver (drumleraar)

Wij zijn erg tevreden over de opnames die MoSound heeft gemaakt! Erg professioneel, technisch dik in orde en het belangrijkst: de producties worden er met muzikale oren gemaakt!


Robbert - Dubbel §

Afgelopen weekend zondag hele middag in zoetermeer, Marcel werkt perfect tot in de puntjes, niks op aan te merken, komt zelf met voorstellen en ideeën, en heeft alles overzichtelijk voor elkaar, met open armen bij studio ontvangen alles werd geregeld, luxe & professionaliteit in 1, had geen betere combinatie kunnen bedenken, Marcel bedankt en tot de volgende zondag, we hebben vertrouwen in deze samenwerking.


Jesse - Dubbel §

Helemaal perfect gewoon, kwam boven de verwachtingen uit!, Marcel heeft onze nummers veel beter gemaakt dan verwacht. Verder sluit ik me aan bij wat Robbert van § Dubbel S heeft gezegd. Top Marcel! Bedankt,


Ingmar Peters

Mosound is Professioneel, Persoonlijk (er wordt met je meegedacht) en Geduldig. Kortom: het is goed werken met Mosound!!! Een aanrader.


Chris Schreve

Super top marcel. Wij houden contakt. Zeer Professioneel. Hij weet wat hij doet. Ik kan goed met hem werken en hij weer waar hij over praat. Ik ben blij dat ik hem gevonden heb via deze website, bedankt.


de Winter

Bij Mosound kun je op je gemak opnemen zonder stress. Het is er heel relaxed. Toch staat er fantastische apparatuur en is Marcel erg deskundig en ervaren. Omdat hij zelf ook een goede muzikant is, heeft hij bovendien goede oren aan zijn hoofd. Hij denkt met je mee over het eindresultaat.


Hermans

Heb met veel plezier met Mosound gewerkt. Kwaliteit is professioneel en er wordt meegedacht met je productie. Daarnaast maken de flexibiliteit en de goede kop thee het tot een echte aanrader!