Muziek productie

Muziek Productie

Je hebt een idee voor een liedje en wil het graag uitbreiden tot een demo of een professionele audio productie? Al is het een cover in je eigen stijl of juist iets heel nieuws, ik kan je hierbij helpen. Als muziek producer / muzikant heb ik erg veel ervaring in het produceren van liedjes.

Mijn specialisme is in het genre Pop, R&B en EDM maar je kan in principe ook voor andere muziekgenres als Zouk, Hip Hop of Gospel terecht. Alhoewel je wel met voorbeelden moet komen want dan krijg ik een beter idee van wat je precies wil. Luister naar enkele voorbeelden van mijn audio producties.

De tarieven voor het produceren van een muziekband of backing track starten met €200 exclusief BTW. Wil je een prijsindicatie, neem dan contact met me op.

Kleine selectie van producties

Dance / Electro House

De muziek in deze video is geproduceerd, opgenomen, gemixt en gemasterd door Marcel van Ling van MoSound Productions voor M-Ray.

Met een oosters tintje | Tamanaa – Matin Osmani

De muziek in deze video is geproduceerd, opgenomen, gemixt en gemasterd door Marcel van Ling van MoSound Productions (MO music production). Geschreven door Matin en Rehan Osmani.

Aanbod van beats / instrumentals

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.